Outfit details: Jeans: GT // top: BikBok // sweat: Selected femme // boots: Tamaris // leather jacket: Versace for H&M;
Synes efterhånden at jeg nærmest bor i mine støvler fra Tamaris. Jeg er simpelthen så glad for dem! Selv om de er rå, er de bare så feminine og virkelig behagelige at gå i. Det bliver en sorgens dag den dag de er slidt op .
Billederne er måske ikke helt optimale, men med en kombi af blæst og solskin, kan jeg hverken holde øjnene åbne eller håret på plads.
Forresten, ved I hvad jeg skal i morgen? Det gør I selvfølgelig ikke. Jeg skal ind og se Live fra Bremen. Wuhu. Tror det bliver super hyggeligt og sjovt. Indrømmer gerne at det er meget plat humor, men tror sgu det bliver skægt, vi er tre tøser der skal sammen ind og se det, så vi skal nok få en festlig aften ud af det 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...