Tænkte at jeg lige ville vise jer hvilken make up jeg tog på da jeg skulle til påskefrokost i lørdags. Jeg lægger for det meste en forholdsvis naturlig make up, uden de helt vilde udskejelser. Lidt glimmer og fyldige vipper, så er den hjemme.

1. Jeg startede med at lægge en primer fra Nars, for ligesom at lægge en en glat base inden make uppen påførtes. 2. derefter påførte jeg teint miracle foundation fra Lancôme, 3. og lagde så en mineral foundation i pudder-form i farven 75golden fra Maxfactor. 4. Derefter lagde jeg en sort kohl fra Maxfactor på den våde kant under øjet, 5. og lagde så mintgrønlig glitter eye crayon fra Barry M på det nederste af øjenlåget. 6. Så lagde jeg lidt powder blush fra Mac i farven Style på mine kindben. 7. Til det anvendte jeg min blush brush 129 også fra Mac. 8. Derefter lagde jeg en lille bitte smule brun øjenskygge med et snert af glimmer fra Urban Decay på mine øjenbryn, for at markere dem en smule. 9. Så lagde jeg to lag sort Hynôse Drama mascara fra Lancôme på mine vipper. 10. Afslutningsvis påførte jeg ganske lidt kløver vaseline på mine læber. 11. Til aller sidst sprøjtede jeg et par pift med min yndlingsparfume Dreams by Isabell Kristensen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...