Hej Bloggen
Havde en fantastisk dag i går. Var i biografen og på Burger King med de sødeste piger. Vi hyggede os alt for meget.  American Pie reunion, var virkelig sjov. Må indrømme jeg ikke har set alle filmene i serien, så det er en smule svært for mig at sammenligne. Men altså man grinede jo hele tiden! Selvfølgelig har biograf stemningen også noget at sige i forhold til hvis man sidder alene derhjemme og ser den. Men ej den var nu i orden, Morten.
Ville egentlig prøve at give et lille review af ovenviste Joico produkter fra K-pak serien. Jeg må indrømme at shampooen og balsamen ikke øjensynligt skiller sig ud fra så mange andre mærker. Det skulle sikre at skadet hår genopbygges og beskyttes, men man skal nok have anvendt det i en længere periode for at kunne udtale sig ordentligt om det. Til gengæld er jeg rigtig begejstret for olien. Jeg behøver ikke en gang bruge balsam i mit hår, bare en lille klat olie, som jeg kører ud i hænderne og fordeler i håndklædetørt hår fra midten og ned. Mit hår bliver så dejlig blødt og nemt at rede ud. Virkelig lækkert og så tror jeg kun den kostede omkring 100 kr. Shampooen og balsamen var noget dyrere, lidt for dyre efter min mening.
I får et tilbageblik fra april sidste år, i morgen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...