Hello sunshines. Havde en fremragende dag i går på arbejdet. Stod og kokkererede sammen med to andre kollegaer. Det var super hyggeligt. Vi lavede falafel til 15 mennesker og så tog vi ud og bowlede bagefter. Fantastisk hyggelig aften. Ku’ være jeg skulle poste en opskrift på falafel ud i nærmeste fremtid, hvis det har interesse. Det var i hvert fald ikke så svært at lave, og det smagte super lækkert.
Har også været inde i træningscentret og løbe en ekstra lang tur i dag, oven på alt det vi fik at spise i går.
Nå men det var jo ikke det indlægget skulle handle om. Ville bare vise jer lidt af de ting min søster købte i weekenden, som jeg også er ret vild med. Tog et par outfit billeder af hende på hotellet. Hun er i kjole fra Monki, bukser fra Zara, ur fra Swatch og sandaler fra Aldo. Kjolen og sandalerne er nye. Overvejer helt kjolen selv – måske i en anden farve?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...