Heysan alle.
Fik lige holdt tre dages blogge pause uden næsten at bemærke det. Tiden er bare gået med shopping, kultur og hygge. Har været et smut på hotel og bare hygge og slappe af et par dage. Vi boede på hotel Copenhagen Island lige ved siden af Fisketorvet. Det var et rigtig lækkert hotel og en lækker lækker morgenbuffet! Fik desværre ikke taget nogen billeder af buffeten, men der var en masse frisk frugt, grovbrød -og boller, røræg, bacon, cereals, wienerbrød og forskelligt pålæg. Super lækkert. Hotellet har sådan lidt sailor tema (læg mærke til sejlet bag sengen på billede 6) – det ligger jo også på en “ø” ude i vandet. Kan helt bestemt anbefale hotellet. Mine forældre havde boet der et par gange før, så det var dem der anbefalede det.
Fik som sagt shoppet lidt, så viser jer nogle af mine køb her en af dagene.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...