Hej alle. Er lige kommet hjem fra en god omgang træning, og nu sidder jeg og drikker et glas mælk og spiser oreos. Og senere skal jeg spise min fars hjemmebagte boller og hygge i familiens selskab. Elsker søndage!

Nå men anyways… Forleden købte jeg ovenviste hårelastikker fra Blax inde på e-voks.dk og 2 dage senere modtog jeg dem allerede. Dejligt med hurtig levering. Nå men det der skulle være særligt ved disse hårelastikker, er at de for det første skulle holde vildt længe og ikke knække. Samtidig skulle de være meget skånsomme for håret, i modsætning til almindelige hårelastikker. Og hvem vil ikke gerne passe på sit hår? Jeg har endnu ikke afprøvet dem, så vil lige spørge om nogen af jer har erfaring, både gode og dårlige, med Blax hårelatikker? Jeg købte 2 pakker med 8 elastikker i hver. En pakke pink og en pakke klare – de klare er altså bare rigtig rare at have nogle gange når man skal lave bestemte frisurer. En pakke koster 59 kr. og to for 98.

Husk Give awayen her
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...