I marts sidste år…
1. lavede jeg et skørt, men dog tankevækkende lille indlæg om Starbucks kaffe
2. købte jeg denne rare cardigan fra Vila
3. ..Og denne rare bluse fra Only
4. fik jeg denne neglelak fra Pieces i farven Vernish Brown. I kan se den på her
5. blev jeg introduceret til A good sale, hvor de sælger lækre mærker til ca. halv pris, og købte i den forbindelse 4 lækre basisbluser fra Samsøe Samsøe
6. Var jeg igen i den skønne by Sønderborg for at besøge min søster, og i den forbindelse igen på Brøggeriet og sippe strawberry daqueries
7. købte jeg kanelstang med hjem fra Lagkagehuset, som lige var åbnet i Sønderborg

Hvis I har lyst til at læse indlæggene fra marts sidste år, så klik her. Jeg synes i hvert fald selv det er meget sjovt at kigge tilbage på mine indlæg, og se hvordan jeg skrev og hvad jeg skrev om på det tidspunkt. Jeg synes selv at jeg har udviklet mig blog wise. Er blevet en smule bedre til at tage outfitbilleder, har opdaget nye tekniske ting (det går langsomt men fremad), oploader større billeder og synes også selv at jeg er blevet bedre til at poste hvad der er mest relevant. Hvis jeg ikke har noget at sige, jamen så blogger jeg bare ikke den dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...