Denne lækre ret lavede jeg forleden til aften. Den bestod af baconindrullet laks og fyldte auberginer med tilhørende sellerifritter og auberginefritter. Det var en super god kombi og smagte virkelig godt. Og så er det sundt! – altså hvis man lige ser bort fra baconen 😉

Til 4 personer

Fyldte auberginer:
2 store auberginer
Fyld:
125 g. brune ris
fetatern
tomat
løg
persille
bacon

Tænd ovnen på 200 grader. Kog risene. Skær auberginerne midt igennem på langs. Skrab frugtkødet ud. Drys dem med salt og fordel fyldet i auberginerne og læg en skive bacon på toppen af hver. Bag dem i ovnen i 30-40 minutter.

Sellerifritter og auberginefritter:
Du skal bruge én knoldselleri samt frugtkødet fra auberginerne. Skær skrællen af sellerien og skær sellerien ud i stave. Vend dem i olivenolie, salt, peber og sunset krydderi (hvis ikke det kan skaffes, så brug oregano og basilikum). Bag dem sprøde og gyldne i ca. en halv time

Baconindrullet laks:
Vikl bacon hele vejen omkring 4 stykker laks (der går ca. 3 skiver bacon til et stykke laks) og steg i ovnen i ca. en halv time ved 200 grader


Det er ikke en særlig svær ret at lave. Det sværeste er faktisk at få det kordineret så det hele er færdigt samtidig. Men heldigvis kan det hele være i ovnen på en gang, eller alle tre ting kan laves hver for sig, hvis man f.eks. ønsker det som tilbehør til andre ting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...