I går aftes fik jeg tilfældigt skruet forbi Zulu, og så at der kom et program med VS show fra november sidste år. Jeg er vild med VS så jeg blev selvfølgelig nødt til at se det. Jeg elsker elsker elsker deres shows. For det første er det lækre veludrustede modeller som går på runwayen og for det andet får modellerne lov til at smile, lave sjove ting og vise deres personlighed. Synes simpelthen det er så fedt med et show der har så meget personlighed og så meget energi. Det er helt sikkert en af mine store drømme at komme ind og se et VS show!
Deres modeshow er en hel forestilling i sig selv, hvor der er live optrædener imens modellerne går på runwayen. I dette show var Kanye West, Jay Z, Nicki Minaj og Maroon 5 inde og optræde, og der har også tidligere været stjerner som Usher og Katy Perry.
Jeg ku’ virkelig forestille mig at stemningen var fed der inde. Alle modellerne er så glade, og det ligner de hygger sig fantastisk med det. Kostumerne er selvfølgelig det essentielle i showet og de er ikke mindre end fantastiske. Alle vingerne, de lange støvler, farverne, glimmeret – det er jo Paradis!
Arh men altså, hvilken pige ville ikke gerne eje Victoria’s secrets sexede, femine undertøj?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...