Blouse: Zara // jeans: Levi’s // flats: Aldo // earrings: Africa
Synes det var længe siden I havde fået nogen outfit billeder overheovedet, så nuppede lige et par billeder af min søster inden jeg smuttede ud af døren. Ja mit eget outfit er ikke super inspirerende i dag. Leggings og en strik. Har nemlig fri i dag og skal passe min niece. Jeg render tit rundt i afslappet tøj og uden make up når jeg har fri. Det skal man sgu give sig selv lov til en gang imellem.
Har også været enormt dårlig til at få taget outfit billeder den seneste måneds tid. Tror det er fordi det er så koldt udenfor, og det er bare lidt pænere med udendørs outfit billeder, ikke?
Glæder mig så meget til det bliver forår, og man kan rende i lettere tøj, og der er blade på træerne igen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...