Jeg ved ikke om I allerede kender restauranten Kong, om ikke andet så i hvert fald fra Sex and the City. Har tænkt på stolene med ansigterne lige siden jeg første gang så afsnittet hvor Carrie mødes med  Aleksandr Petrovskys ekskone på den hippe restaurant i Paris. Jeg synes de er så fede så fede! Men okay jeg har åbenbart også et eller andet for Phillippe Starck. Både Phillippe Starck og Laurent Taïeb. Hele stilen i restauranten er bare så gennemført. Jeg synes indretningen er skør, ungdommelig, tidsløs og super hyggelig på samme tid. Maden er efter sigende også rigtig lækker, en blanding af japansk og fransk mad. Og så skulle der være en fantastisk udsigt fra restauranten. Den er jo en hel attraktion i sig selv! Kong vil i hvert fald helt bestemt være et must go, hvis jeg en dag skal til Paris. Besøg deres stilede hjemmeside her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...