Jeg er ret vild med L’Occitanes olier. Det er så lækkert at smøre sig ind i en olie og føle at ens krop er dejlig blød og velduftende. Jeg bruger både en olie i badet og en after badet, og de dufter skønt vanille agtigt. Jeg kan helt bestemt anbefale dem, og det er specielt lækkert at bruge her om vinteren hvor huden har tendens til at blive mere tør.
Jeg ved at de i hvert fald kan købes i lufthavnen, og formenlig også i stor magasiner som Illum og Magasin. Da jeg var i London i November, var jeg inde i et storcenter, hvor L’Occitane havde sin egen lille butik. Det var virkelig sødt. Og når man købte noget, lagde de lidt parfume prøver i posen og pakkede varen ind i pink silkepapir og sprøjtede posen med parfume. Sød og fin service må man sige.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...