Jeg prøver at variere det jeg spiser lidt mere. Forstået på den måde at jeg ikke kun vil spise ris, pasta og kartofler. Så forleden lavede jeg denne ret med bulgur. Bulgur minder egentlig en del om ris, synes jeg, men ikke desto mindre skulle det være mere fiberholdigt.

Til en portion brugte jeg:
1 stort hakket løg
2 tomater i både
1-2 tsk paprika
1 dl. bulgur
2 dl. vand
persille
salt og peber
lidt olivenolie

Jeg svitsede bare løg og tomat i olien i en gryde, og tilsatte lidt efter, de øvrige ingredienser. Det kogte i ca. et kvarter ved svag varme (eller til vandet var opsuget og bulguren mør)
Det gode ved denne ret, foruden at den er super nem og hurtig at lave, er at man kan proppe de grøntsager i man har lyst til og på den måde variere retten fra gang til gang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...