Som I måske ved er jeg ret vild med Gossip Girl for tiden. Jeg elsker det med at man får lyst til at drømme sig  ind i deres verden, ikke just fordi deres liv er perfekt. Rigdom skaber også problemer. Men alligevel kan man jo ikke lade være med at drømme om deres endeløse garderober, deres altid smukke udseende og nåh ja noget af al den luksus de befinder sig i. Men det bedste, er at selvom de her unge lever et ekstravagant liv med overdådige fester, privat chauffører osv, så har de problemer lige som alle andre unge – med andre ord, man kan relatere til dem og deres problemer!
Jeg finder det relevant at finde inspiration i de skuespillere som er med i film og serier som jeg godt kan lide. F.eks. finder jeg inspiration i Sarah-Jessicah Parker, Eva Longoria og Mary-kate og Ashley Olsen.
En af hovedpersonerne i Gossip Girl, er smukke Blake Lively, som er på de ovenviste billeder. I serien har hun en boblende personlighed, og hun udstråler en glad og sund person, som ikke tager sig selv for højtideligt, og så er hun bare naturligt smuk.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...