Ville lige komme med et lille review af min læbestift som jeg fik i julegave. Jeg ønskede mig denne nude farve, som jeg synes giver et naturligt, blødt og feminint look. Jeg synes den holder okay, men de gange jeg har haft den på, har jeg skulle til julefrokost eller lignende, hvor jeg har skullet spise nærmest med det samme, og der går noget af farven jo naturligt nok af. Da farven er nude, lægger man dog ikke specielt meget mærke til det.
Når jeg har den på, lader jeg som regel også resten af min make up være naturlig, med lidt foundation, blush og enten brun eller ingen mascara. Det er med til at give det der ‘bløde’ look.
Jeg skal nok prøve at få taget nogle billeder hvor jeg har læbestiften på, så I bedre kan få fornemmelsen af hvordan den ser ud på læberne.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...