Top: Vero Moda // pants: Dorothy Perkins // scarf: Pieces // booties: Vagabond // leather jacket: Versace for H&M;
Ovenviste outfit er hvad jeg var iført i går da jeg var til julefrokost. Og så er vi vist også færdige med julefrokoster for denne omgang. Synes jeg har været til mange i år, og man lever bare lige lidt for godt alle juledagene. Puha, jeg synes jeg er mæt nu, bare af at tænke på alt det man har spist de sidste mange dage. Glæder mig helt til at komme ned i træningscentret og løbe mig en tur (en af de nærmeste dage)
Endelig kan I få set jakken på. Er super glad for den, den er dog ikke blevet brugt så meget endnu. Jeg synes virkelig det er for koldt med en lille læderjakke her om vinteren, med mindre jeg transporterer mig selv via. bil. Bukserne er jo efterhånden mine obligatoriske julefrokost bukser, har haft dem på til 5 ud af 6 julefrokoster. Det var sgu et godt køb jeg gjorde mig i dem. Men hey, hvornår kan man ikke bruge et par sorte bukser..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...