Ih hvor har jeg julet de sidste dage. I går blev jeg færdig med at købe de sidste julegaver, eller mangler lige det sidste til min søster, det skal købes i morgen. Men 3 dage før jul, det er da okay, og så har jeg ikke en gang stresset i år. I dag har jeg  bare hørt julemusik og pakket gaver ind, og i morgen skal jeg rundt og bytte julegaver med familien. Det bliver så hyggeligt! Ja og så skal jeg tidligt op og på arbejde på lørdag. Øv! Elsker bare når man juleaftens dag kan sove længe, vågne op til jule disney og spise krydderboller, pynte juletræ og gå i kirke, inden det bliver aften og gæsterne kommer til julemad. Men alt det bliver der desværre ikke tid til i år. Får fri fra arbejde halv 3, så det er nok bare hjem og hjælpe med at få gjort de sidste ting klar og så selvfølgelig også selv blive klar inden der kommer gæster.

Forresten, I skulle prøve at spise marcipan med nutella. Det er bare fråderen!
Det er er en (meget) lettere udgave af hjemmelavet konfekt hæhæ. Og så smager det næsten bedre med nutella end med nougat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...