Knit: Miss Selfridge // pants: Dorothy Perkins // bracelet: Dyrberg/Kern // bra: Calvin Klein
Har slet ikke fået vist jeg mit outfit fra i fredags, da jeg var til julefrokost med min klasse. Nu får I det så endelig. Egentlig meget afslappet, men dog en bluse med dyb rygudskæring, som gør at outfittet egner sig til lidt festligere lejligeheder. Tror vist blusen er omkring 3 år gammel, men er stadig rigtig glad for den. Bukserne købte jeg da jeg var i London her i sidste måned, og jeg har allerede brugt dem en del. Jeg synes de passer så godt til årets julefrokoster – jeg mener hvis man ikke tager kjole eller nederdel på, så er sorte bukser jo næsten obligatoriske, ikke?
Mine sko kan I ikke se på billederne, men jeg valgte at tage mine sorte plateau ankelstøvler på, da de er super behagelige, så jeg kan sagtens rende rundt i dem en hel aften. Og så er jeg altså også bare så dårlig til at hoppe i stilletterne om vinteren. Er jeg den eneste der synes det er for koldt?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...