I har nok set alle de items fra Versace for H&M; Cruise kollektionen, som er at købe kun på H&Ms; hjemmeside fra d. 19. januar 2012. Jeg ville lige vise jer mine favoritter. Personligt kunne jeg bedre lide kollektionen som var i butikkerne 17. november – cruise kollektionen er en smule mere ordinær og meget tuttenuttet. Dog er jeg ret vild med ovenviste 2 items. Jeg er faktisk virkelig vild med tanktoppen, som er rimelig simpel, men har en interessant detalje på ryggen. Det giver den personlighed synes jeg. Trekantsbikinien er super sød med sine frugter. Og så kan jeg også virkelig godt bare lide at have en del bikinier at vælge imellem når jeg skal på ferie eller ud og bade.
Toppen koster £24.99 og bikinien koster også £24.99. Har ikke kunnet finde prisen i danske kr.
Hvis I vil se resten af cruise kollektionen, kan I finde den her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...