Jeg er virkelig virkelig vild med denne bluse! Den er så fed og anderledes. Egentlig er den jo meget simpel når man ser den forfra, men bagpå er den meget anderledes. Jeg elsker sådan nogle bluser, som egentlig synes ret simple, men når man så vender sig om, er det noget andet end man havde forventet + plus jeg jo bare elsker bluser med rygudskæringer, eller som her hvor man kan ane ryggen inden under blusen. Det er sexet og sofistikeret på en gang. 
Desværre er det ikke en bluse der kan købes. Jeg har nemlig fundet den inde på bloggen Trash To Couture og ejeren af bloggen har selv lavet den. Hun laver virkelig de mest fantastiske ting ud af duge, gamle t-shirts mm. Det er virkelig inspirerende de ting hun formår at lave ud af gammelt tøj og stofrester. Jeg får helt lyst til selv at gå i gang med alt muligt, desværre er jeg bare ikke så ferm ved en symaskine. Hvis I har lyst til at få opskriften på blusen ovenfor, kan I finde den her.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...