Kagen inden bagning
Julebagebogen
Kagen efter bagning
Et lækkert stykke brownie til mig
Jeg lovede jo at jeg ville bage lidt fra min julebagebog. Prøvede opskriften med disse lækre jule brownies, dog lavede jeg dem uden Bailey, da jeg ikke er så vild med det.
Til kagen brugte jeg:
250 g. hvedemel
200 g. mørk chokolade
50 g. blød nougat
200 g. bagemargarine
250 g. brun farin
4 æg
1 tsk. kanel
2 tsk. vanillesukker
2 tsk. bagepulver
Pynt:
hakkede valnødder og mandler
75 g. hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 175 grader. Smelt så chokolade, nougat og smør i en tykbundet gryde. Lad det køle lidt af.
2. Pisk æg og sukker luftigt og vend det i chokolademassen.
3. Sigt mel, krydderier og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt sammen. Kom dejen i en bradepande/kageform foret med bagepapir (22×30)
4. Drys med hakkede nødder og chokolade inden kagen bages.
5. Bag kagen midt i ovnen i ca. 40-45 min.
(Der stod 45-50 min. i bogen, men min kage fik 45 min og blev lige tør nok, så vær over den de sidste minutter)
God fornøjelse med at prøve opskriften, kagen dufter og smager dejligt af jul.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...