I dag fylder bloggen 1 år.  Dette billede var det billede jeg havde på mit aller første indlæg. Det er faktisk taget sidste sommer på Mallorca. Hvor var man dog dejlig brun der. suk.
Det er sjovt at kigge tilbage på de indlæg jeg lavede for et år siden. Alle billederne var så små, og jeg skrev bare om alt muligt. I dag synes jeg der er lidt mere struktur over mine indlæg og jeg er blevet en smule bedre til det tekniske. 
Jeg tænker at jeg vil begynde på at lave nogle tilbageblik for hver måned et år tilbage. Jeg kan selv rigtig godt lide at kigge på andres tilbageblik, fordi det er lidt sjovt at se hvad der var anderledes dengang, og også hvis man kan huske noget af det. Så en af de nærmeste dage laver jeg et tilbageblik for december sidste år, det bliver en hyggelig reminder om et hvad jeg lavede et år tilbage, ikke kun for mig, men forhåbentlig også for jer 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...