Jeg skrev jo inden jeg tog til London, at jeg skulle have fat i nogle af de morgenmadsprodukter, som jeg plejede at spise da jeg boede i London. Det var disse Blueberry wheats fra supermarkedet Tesco. Det er nogle ‘puder’ med blåbærfyld, og de smager så lækkert med græsk youghurt! Jeg synes ikke der er et lignende morgenmadsprodukt her i Danmark, så måtte lige have et par æsker med hjem i kufferten. Jeg plejede også at spise nogle med tranebærfyld, men dem havde de ikke nogen af i denne Tesco. Glæder mig til at åbne pakken og spise løs af det. Mums!

Og lige noget helt andet. På lørdag skal jeg til julefest hvor temaet er Hollywood. Hjælp mig! Hvad skal jeg dog klæde mig ud som? Vi fik at vide at det også godt måtte være en karakter fra en film. Jeg synes bare ikke lige jeg ligner nogen kendt, og igen hvad har de kendte af kendetegn? Okay Lady Gagas kød kjole husker vi nok alle, men jeg går altså ikke ned og køber 40 pakker hamburgerryg og klipser sammen. Nogen bedre forslag, anyone?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...