Front
back
 close up: back
Jeg tror at denne sag bliver hvad jeg hopper i til nogle af de kommende julefrokoster. Den er jo perfekt i denne tid med den svage guldlige farve og glimmer, og så sammen med min nye guld neglelak fra Barry M – fik jeg overhovedet fortalt at jeg købte neglelakken? Havde den jo på min shoppingliste her. Skal nok komme med billeder og review snarest 🙂
Anyways, kjolen er fra Dorothy Perkins og kostede vist £26. Elsker at den ligesom er lidt draperet bagpå. Jeg synes det er så flot når man kan se lidt at ryggen. Tænker lidt at bruge kjolen som en lang bluse med sorte bukser og stiletter til. Den er nemlig lidt kort til mig, da jeg er så høj. Og gider bare ikke skulle tænke over hvad der sker hver gang jeg bukker mig hæhæ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...