Hej kære søde læsere. Undskyld undskyld undskyld at jeg har været fraværende i næsten en uge. I tirsdags tog jeg jo til London. Jeg kom hjem natten mellem torsdag og fredag, fik 4 timers søvn, tog i skole og derefter kørte vi direkte til Sønderjylland og vi har boet i sommerhus indtil i dag. Det har været nogle skønne dage. Desværre var der ikke internetforbindelse i sommerhuset, havde ellers min laptop med. Vi boede i et virkelig lækkert sommerhus i Fiskenæs feriepark nær Gråsten. Kunne virkelig godt finde på at leje sådan et hus en uge om sommeren og så bare tage afsted en masse piger og hygge.
Smider nogle billeder ind af mine London-køb en af dagene + af Versace for H&M; kollektionen.
Nu tror jeg at jeg vil tage mig et stykke rugbrød, puha har spist junkfood 5 ud af 7 dage. Ja, mælk og rugbrød er hvad jeg trænger til.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...