Untitled #7

Miss Selfridge kjole £65                Topshop læderhandsker £26                River Island ankle boots £35

Ovenviste tre items ville jeg ikke have noget imod at eje. Man kunne sagtens kombinere dem. Kjolen sammen med handskerne, er rigtig Carrie-agtigt synes jeg, mens kjolen sammen med ankelstøvlerne, ville give et mere råt look. Jeg tror dog at jeg ville have tingene på hver for sig. Kjolen ville jeg sætte sammen med nogle stiletter og en clutch, for at gøre det mere feminint. Støvlerne er lidt anderledes og er lavet af forskellige materialer. Derfor ville de være super gode til jeans og roligere outfits. Handskerne er jo bare perfekt til når jeg skal køre bil her om vinteren. Og så det at de er pang-blå altså virkelig fedt!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...