Som I måske har bemærket, har jeg slet ikke fået blogget i weekenden. Det skyldes at jeg har brugt hele min weekend i Sønderborg. Har selvfølgelig besøgt min søster og har virkelig haft en god weekend! I fredags var det jo som bekendt j-dag. Og hvor er j-dag fedt i Sønderborg! Hæhæ ej men der var bare fyldt med mennesker på gaden i den lille by, allerede kl. 10. Vi var på christian 2tal, som er et af de bedste steder at gå i byen i Sønderborg, da man kan sidde og snakke i den ene ende af lokalet og danse i den anden. Havde en super aften.
I går var vi på café Brøggeriet, hvor vi forresten mødte Linda P (total starfucker hehe), for at spise og hygge. Elsker Brøggeriet. Om aftenen var vi til Halloween fest på skolen – også super hyggeligt.
I dag var vi igen på brøggeriet og drikke deres populære iceblends med chokolade skildpadde (Mums!) inden turen gik hjem igen. Rigtig dejlig weekend.
Hvad har I lavet, fik I fejret j-dag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...