Min søster går jo som sagt på en idrætshøjskole, og 2 dage på deres tur til Miami, var de i Orlando. Bl.a. var de i en forlystelsespark, som hed Island of Adventure. Inde i den park var der forskellige tema verdener, bla. tegneserieverden, Harry Potter verden og babyverden. Jeg ved ikke om I kan fornemme stemningen lidt på billederne. Det er i hvert fald det der er meningen med mine indlæg 🙂 Selv kunne jeg jo rigtig godt tænke mig at komme til Miami – ja faktisk ville jeg vildt gerne til USA og bare rejse lidt rundt. Kender I ikke det med at man har nogle drømme, man har et højt ønske om at få indfriet? 🙂
Min søster har også købt lidt godter med hjem til mig, for slet ikke at tale om alt det hun har købt til sig selv!! Kan smide lidt billeder ind af noget af det en af dagene, så I evt. kan sammenligne priser med i Danmark.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...