Kan man få en bedre start på dagen end en lille hjemmelavet brunch på en hverdag inden man skal i skole. Min brunch bestod af en hjemmebagt bolle, rugbrød med philadelphia, drømmekage, nektarin, blåbæryoghurt og min yndlings innocent smoothie. Delicious! Trængte til lidt selvforkælelse oven på 2 ugers projektarbejde i skolen. I dag skulle vi så endelig fremlægge. Virkelig rart at få det overstået. Mine forberedelser til fremlæggelsen, er så også grunden til min manglende blogging de sidste dage.

I dag er min søster rejst til Miami med den højskole hun går på. Jeg glæder mig så meget til hun kommer hjem, og til at høre om hendes forhåbentlig fantastiske tur. Hun har også lovet at tage en masse billeder, så kan jeg jo lige smide et par stemningsbilleder ind på bloggen en gang når hun er kommet hjem. Gid det var mig der skulle ned til varme og paradis.
Vil smutte igen. Skal nå at rydde op inden min veninde kommer. Vi skal hygge med god mad og film.
Har I planer for weekenden guys?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...