Detaljer er vigtige i et outfit, synes jeg. Det kan være dem der gør en stor forandring i et ellers roligt outfit. Jeg tænker ikke kun på accesories som smykker og tasker men også detaljerne i selve tøjet. Øjet fanger som regel detaljerne – det er dem der kan ændre et outfit.
Ovenfor har jeg fundet detaljer fra nogle af mine tidligere outfits. 
På det første billede har jeg min smukke koralfarvede kjole på, som er fyldt med glitter. Som detalje står den meget kraftige blå bh godt i kontrast til kjolen, og jeg synes det giver et pænt look at man lige kan ane bh’en. Jeg er også vild med når man kan se bh’en på ryggen (hvis man har en pæn bh på vel at mærke) hvis man har bluser eller kjoler på med dybe rygudskæringer. Nogle synes det er lidt kikset, men har man den rigtige bh på, gerne farverig, så synes jeg det er rigtig pænt og en smule sexet.
På det andet billede har jeg noget tøj på som minder meget om hinanden i farven, men er af vidt forskelligt materiale. Det kan jeg rigtig godt lide at mixe. F.eks. læder, silke, pels og strik synes jeg er fedt at mixe på kryds og tværs. På min arm har jeg to chunky armbånde på og et tyndere og mere klassisk et. Hvad armbånde angår, kan jeg også rigtigt godt lide at mixe materialerne. F.eks. træ, guld og garn. Og så synes jeg det ser godt ud med masser af armbånde, både chynky, tynde, kæder og snore sammen på armen.
På det sidste billede har jeg et mere klassisk og enkelt outfit på. Mine smykker er også meget enkle. Men her er netop et eksempel på detaljerne i tøjet. For det første har jeg mixet imiteret læder med satinagtigt stof, men selve skjorten har den her flotte vandfalds effekt, som helt klart gør noget for et ellers enkelt outfit. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...