Shirt: Forever LouLou // shorts: Dr. Denim // sandals: s///bar // sunglasses: Dixie
Hvor er vejret dejligt i dag! Og det er ovenikøbet sidst i september!!
Har bare fået en dejlig start på dagen i dag. Har fri i dag, så har sovet længe og så har jeg lavet mig en lækker morgenmad og set God morgen Danmark. Nu sidder jeg så bare ved computeren og har masser af tid til at sidde og læse blogs, få bestilt skolebøger og læst lidt lektier. Det er så dejligt, for her efter jeg er begyndt på uddannelse, har jeg ikke haft så meget tid til bare at sidde og læse alle de blogs jeg plejer. Det har været sådan lidt hurtigt skimme henover dem, og min egen blogging har heller ikke været helt optimal. Det bliver sådan lidt hver anden dag. Skal helt sikkert nok få blogget lidt mere og lidt bedre igen 🙂
På billederne ovenfor er det min søsters outfit. Det er lige før der er næsten lige så mange outfitbilleder af hende her inde, som af mig, men det er fordi jeg ser hende som en inspirationskilde. Så jeg hiver lige kameraet frem, og får lov at snuppe et par billeder af hende, når hun har noget på jeg føler mig inspireret af :o)
Skjorten er jeg ret vild med, og har da også lånt den et par gange. Er generelt bare ret vild med skjorter for tiden. De passer nærmest til alt og så er de lidt business.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...