Tee: Local Celebrity // pants: H&M; // heels: Tamaris
Tog dette outfitbillede af min søster. Helt tilfældigt fik hun poseret lidt, og synes hendes holdning minder så meget om Carrie Bradshaws. Prøv at lægge mærke til fødderne og anklerne, og den måde hoften lige skyder ud til den ene side på. Ved ikke om det bare er mig, men jeg synes sgu der er lidt Carrie Bradshaw over det 😛
Jeg synes godt nok jeg har haft en del at se til her på det seneste. Har slet ikke fået blogget så meget som jeg gerne ville. Jeg tror det er alt det der med at være startet på uddannelse og alting er så nyt. For det første er der selvfølgelig lektier der skal laves, men også bare det der med at man har mødt en masse nye mennesker og skal ud og være social. I fredags var der introfest, så der fik jeg igen forsømt bloggingen. Men sådan er det jo en gang i mellem – man laver så mange andre ting, og så er dagen gået. Må se om jeg kan finde en balance i det.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...