Ville lige dele et sundt mellemmåltid med jer. Riskager og cheddarost. Og så en vand med en snert af blåbær og granatæble – den er faktisk rigtig god hvis man lige har lyst til lidt sødt, eller som erstatning for en sodavand. Dejlig frisk i det.
Var jo i biografen og se ‘Dirch’ i går. Jeg synes, som mange andre også at filmen var rigtig god. Nikolai lie Kaas spiller sketchende virkelig godt og laver Dirchs mimiker næsten til perfektion. Dog synes jeg, som er vokset op med Dirch Passer film, at det er lidt svært at forholde sig til den meget seriøse rolle, som Nikolai Lie Kaas spiller. Men jeg tror at Dirch Passers liv bliver skildret rigtig godt i filmen. Er man Dirch Passer fan eller i hvert fald bare kender til ham og hans roller, kan jeg da klart anbefale at man tager ind og ser den. Den er virkelig spændende og holder en bundet til skærmen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...