Til hverdag har jeg minimalt med make-up på. For det meste er det bare lidt mascara og noget læbepomade. Om sommeren når det er godt vejr, har jeg ofte slet ikke noget make-up på – sommergløden i huden kompenserer ligesom lidt for det synes jeg. Og det er en dejlig følelse at lade huden ånde og bare være au natural. Om vinteren tilføjer jeg somme tider lidt bronzer til min blege hud, for lidt liv. Ovenviste er dog hvad jeg havde på, da jeg var i byen i lørdags (se billede af mit ansigt her), og hvad jeg som regel har på når jeg går i byen. Jeg giver den ikke fuld gas med hele farvepaletten, men ‘pepper’ i stedet mit naturlige make up lidt op, som titlen på indlægget så smukt siger; nemlig naturlig med et twist.
Først har jeg lagt faundation i ansigtet, og derefter bronzer på kindben, hage, pande og næseryg. Der er lidt glimmer i bronzeren, som gør den mere festlig. Bagefter lægger jeg blush på kindbenene, og så lægger jeg glimmer øjenskygge på min øjenlåg og en lille bitte smule langs kanten at øjenbrynet, for til sidst at komme en god sort mascara på vipperne. Somme tider kommer jeg også en brun glimmer øjenskygge på mine øjenbryn, for at markere dem. Jeg slutter altid af med en narturlig gloss på mine læber.
Powder brush: Nilens jord
Bronzing powder (sun kissed): e.l.f
Foundation (03): Lancôme, teint miracle
Foundation- and concealer brush: Primark
Powder blush (style): Mac
Black mascara: Lancôme, hypnôse drama
Glitter pencil: Rimmel
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...