Vil lige dele en meget nem opskrift på en lækker sommerdessert med jer. Det eneste du skal bruge er nogle lagkagebunde. Jeg brugte nogle friske fra bageren, som jeg så lavede hjerter af med en metal hjerte form. Og for at gøre det endnu nemmere havde jeg købt Dr. Oetker kagemousse, som jeg piskede, og derefter kom i køleskab en lille time. Jeg kom så kagecremen i en sprøjtepose, srøjtede det  på bundene og lagde derefter skivede jordbær på (som havde ligget og trukket sukker i godt en time). Til sidst lagde jeg endnu en gang bunde oven på for derefter at pynte med jordbær og kagecreme. Finito!

Husk endelig at jordbærene skal ligge og trække sukker først, så de ikke smager sure og husk at kagecremen skal være kold inden brug – ellers smager den ikke optimalt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...