Ovenfor er billeder af de smykker, jeg er gladest for for tiden.
  •  På det øverste billede er mine fjer øreringe, som også er nye. Jeg købte dem i H&M; i Odense.
  • Nedeunder er min Calvin Klein ring, som I måske også har spottet i en del af mine outfit billeder. Jeg har i hvert fald brugt den meget. Jeg er vild med den måde den chancerer i farven på, sådan mellem blå og grøn – virkelig smukt! Elsker dens vintage look. Jeg har haft den i et par år tror jeg, og jeg er rigtig glad for den. I perioder gemmer jeg den væk, for ikke at gå med de samme smykker hele tiden.
  • På det nederste billede er mit fine sølvarmbånd, som jeg har fået af min farmor. Det gik hun med i sine ungpigedage. Jeg kan godt lide det lidt ‘gamle’ der er over det. Jeg fik også en matchende ring, men den er desværre blevet væk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...