Disse pleather leggings fra Gina Tricot, havde jeg længe ventet på skulle komme i butikkerne, så da jeg i Odense så de var der, måtte jeg fluks prøve dem. Jeg så rigtig mange muligheder i dem, så de røg med mig hjem. Det skal lige siges at leggingsne ikke ser helt så skinnende ud irl, som de gør på billedet.
Jeg har hele tiden haft Olsen tvillingerne i tankerne med hensyn til de her bukser. De kører det sorte look så lækkert med læder leggings, biker boots, sorte negle, en oversize sort lædertaske og pelsvest. Og det er på den der feminine måde, så det ikke ser totalt goth agtigt ud. Jeg vil bestræbe mig på at gøre dem kunsten efter på en lidt mere budgetvenlig måde.
Men jeg ser som sagt mange muligheder i bukserne og jeg tror de bliver nemme at style både op og ned. Tror jeg smider nogle styling eksempler ind en af dagene, så kan I også se dem på.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...