Hej Ladies. Jeg undskylder for manglende blogging i går, men vi fandt spontant ud af at vi lige skulle en lille tur til Odense. Sådan en mini vacation hvor vi bor på hotel og det der 🙂 Super hyggeligt. Og jeg har fået købt en masse lækre ting, som I selvfølgelig nok skal få at se.
Billedet har godt nok ikke noget med min tur til Odense, at gøre. Kom i dag bare til at tænke på en af de ting jeg savner ved at bo i London; nemlig Krispy Kremes lækre doughnuts. De var jo let tilgængelige derovre, men desværre ikke her i Danmark. Eller ved nærmere eftertanke er det måske meget godt 😉
Sidder i Lobbyen på hotellet og låner en af deres computere. Her er vildt hurtig internet forbindelse. Dejligt! Nå nu vil jeg smutte op på mit hotelværelse og guffe noget ægte fynsk brunsviger i mig.
Ciao.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...