Blouse: Zara // jeans: Acne // sandals: Zara // watch: Skagen // ring: Calvin Klein // sunglasses: Dixie
Så er jeg hjemme igen efter en dejlig og afslappet ferie i sommerhus. Fik (heldigvis) taget et par outfitbilleder inden vejret blev helt gråt igen. Troede ellers lige med den dejlige solrige dag igår at det så skulle fortsætte, men næh nej.
Det meste at outfittet købte jeg da jeg var i hovedstaden. I kan se det og de andre ting jeg købte her. Er blevet rigtig glad for blusen. Den er super fin med sit glimmer i, og samtidig er den vildt behagelig at have på.
Selvom det var dejligt at være på ferie, er det nu også rart at være hjemme igen. Må sige jeg har levet det hårde liv den sidste uge. Har været ude og spise flere gange, og i min familie er vi altså buffet elskere! Men buffet 3 gange på en uge + is og slik og hvad der til ellers hører når man er på ferie, er altså begyndt at kunne mærkes på kroppen. Så fra i morgen af, er det i gang med motionen igen og lidt sunde retter. Vil i hvert fald prøve – ved min krop får det så meget bedre af det.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...