Blouse and sandals: Zara
Shorts: Dr. Denim, Jeans: Acne, Sunglasses: Dixie
Top + shorts: Nike, T-shirt: Adidas, bikini tops: Stadium
Det var de køb jeg fik gjort mig i field’s og på strøget. Trængte virkelig til noget nyt træningstøj, og hvilket bedre sted end Stadium til at shoppe træningstøj 🙂 Nu glæder jeg mig allerede til at tage i fitness centret igen. Glæder mig også super meget til at få brugt min fine glimmertrøje fra Zara. Den er rigtig dejlig at have på og så passer den både til hverdag og lidt finere lejligheder. Tror jeg kommer til at bruge den en del, specielt her når vejret bliver koldere. Det er godt nok lidt svært at få en fornemmelse af hvordan den sidder, når I bare ser den på billedet ovenfor, men I skal helt sikkert nok komme til at se mere til den. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...