Endelig kom min velkomstpakke fra iform. Det var dette uimodståelige tilbud fra iform jeg ikke kunne afslå, og endte derfor med at blive medlem og modtage to numre af iform + Newline sports bh og en solcreme. Hvad sker der så. Da jeg åbner min pakke, ligger der kun solcremen indeni. Ih hvor blev jeg irriteret. Og kundeservice åbner selvfølgelig ikke igen før mandag! Skal have ringet til dem mandag morgen inden jeg drager mod KBH, og håber så på at de erkender deres fejl, så jeg snart kan modtage min sports bh.
Fik forresten slet ikke blogget igår. Var simpelthen så træt at jeg faldt i søvn igår da jeg kom hjem fra en 11 timers lang vagt, og har i forvejen været op kvart i fem (!) hele ugen og på arbejde. Det dræner lidt på energien. I dag har jeg dog kunnet sove længe, da jeg havde eftermiddagsvagt og ditto i morgen. Jubii! Skal prøve om jeg kan nå at få smidt et indlæg ind på bloggen i morgen. Skal over til en af mine gode veninder efter arbejde. Vi skal lave aftensmad sammen og hygge med film og rødvin. Det glæder jeg mig til. Det er virkelig længe siden vi har haft en venindeaften sammen. Hvad skal I bruge jeres weekend på, bliver det også til indehygge eller trodser I vejret og tager i byen?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...