Jeg synes ikke jeg får blogget helt optimalt for tiden. Prøver så vist mulig at få blogget hver dag, men nogle indlæg er lidt tynde. Jeg arbejder en del, da det stadig ikke er optimalt med personalet på mit arbejde, stresser lidt over valg af uddannelse/fremtidsplaner, så bruger også en del tid på at undersøge sådanne ting. Skal nok prøve at få taget mig tid til at lave et ordentligt godt indlæg, som måske også er lidt længere end dem jeg har postet på det seneste. Skal på arbejde her kl. 12 og i aften skal jeg ud og spise med min familie, men ser om jeg kan nå at få presset endnu et indlæg ind i dag. XxxX

Hvad kunne I forresten godt tænke jer mere af her på bloggen? Vil virkelig gerne høre hvad I læsere synes, da det er jer jeg blogger til 🙂 Skal der flere outfits eller hvad mangler I mere af her på bloggen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...