Så er det vist efterhånden ude. Versace bliver H&M;’s næste designsamarbejde. Kollektionen rammer udvalgte H&M; butikker d. 17. november i år. Og så vidt jeg har forstået designer Versace også en forårs kollektion, som udelukkende sælges på H&M;’s hjemmeside i udvalgte lande. Salget af forårs kollektionen starter den 19. januar.
Jeg er virkelig spændt på hvad kollektionen kommer til at indeholde. Mon ikke at Versace’s karakteristiske mynster kommer til at skinne igennem på nogle af kreationerne.
Jeg husker sidste år da Lanvin designede for H&M.; Jeg var simpelthen så spændt på kollektionen. Og jeg blev helt bestemt heller ikke skuffet, da den blev offentliggjort. Faldt med det samme for den sorte trench coat, og lurede også lige nogle andre ting af. Jeg boede på det tidspunkt i London, så jeg kunne nærmest ikke vente til de offentliggjorde hvilke H&M; butikker kollektionen ville blive solgt i. Da dagen endelig oprendt, skyndte jeg mig alt hvad jeg kunne at få de børn jeg passede i skole og så afsted med bussen ud til det nærmeste shoppingcenter hvor de havde kollektionen. Da jeg kom der ud og fik stillet mig i kø, fik jeg et armbånd på, hvor farven viste at jeg skulle ind som den 5. gruppe. Hver gruppe havde ca. 25 min. at shoppe og prøve tøj i. Nervepirrende! Og nervepirrende og fedt på samme tid at stå udenfor og se alle de første grupper komme ud med en masse FLOTTE shopping poser. Det så bare så eksklusivt ud. Da det endelig blev min gruppes tur, udså jeg de ting jeg ville prøve, og så snart spærringen blev fjernet løb alle nærmest hen til de ting de ville have, for at finde den rigtige størrelse. Jeg fik købt de ting jeg havde udset mig, nemlig trench coaten selvfølgelig, det fine perlearmbånd med blomsten og en af de fine t-shirts med print. Jeg fik min fine shopping bag og kunne så føle mig helt eksklusiv hele vejen hjem. Jeg var også bare overlykkelig, hvor weird det end lyder, resten af dagen. Men der var virkelig en særlig stemning der ude. Det var sådan en sjov oplevelse det hele. Og så var det lige lidt billigere end i Danmark. Trench coaten gav jeg £100 (ca. 900 dkr. på det tidspunkt) for, og den kostede 1300 kr. i DK. Mere tilfredsstillende kunne det ikke blive 😉

Hvad med jer, skal I lure lidt på Versace/H&M; kollektionen når billederne frigives, eller ser I bare at det helst forbigår jeres næser? Mange mener jo det er overvurderet, og det er det måske også, men fortryder bestemt ikke at jeg shoppede Lanvin<3H&M; sidste år. Det var så fedt hæhæ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...