Shirt: Gina Tricot // earrings: Butler&Wilson; // shorts: Monki // sandals: Dorothy Perkins
Ovenfor har jeg fundet nogle items som jeg ville sætte sammen til mit perfekte sommeroutfit. Jeg er helt vild med øreringene. Da de er meget farverige og fine i det, vil jeg style det ned med et par afslappede shorts. Da både shortsne og skjorten er meget enkle i både design og farve, vil jeg pifte det op med de fine blå sandaler – man lægger mærke til dem på grund af farven og det finde bindebånd, men samtidig er de ikke over the top, da de er flade. Det kan jeg godt lide, så føler jeg mig godt tilpas og nede på jorden 😉 Outfittet ville kunne bruges både til hverdag og lidt festligere lejligheder. Det ville jo være meget idéelt her i studentertiden, til jer der bliver det i år 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...