Morgenmad: Cheasy fraiche med melon, ananas og branflakes
 Frokost: Salat bestående af baby leaves, cherry tomater, agurk og stegte champignoner, gulerod og aubergine samt cheddar ost på toppen
Aftensmad: Ratatouille bestående af aubergine, løg, squash, peberfrugt, hakkede tomater og hvidløg
Ovenfor er et eksempel på tre sunde hovedmåltider.
Morgenmaden var virkelig lækker, den er nærmest helt perfekt om sommeren med den friske ananas og melon og så bran flakesne til at give en bedre mæthed.
Frokosten var også lækker i og med at jeg proppede en masse stegte grøntsager i salaten i stedet for rå, det gør den lidt mindre kedelig synes jeg. Og så elsker jeg den mørkegrønne salat. Nem ret at tage med på arbejde eller i skole.
Ratatouillen var bare virkelig lækker! Den kommer nok ikke helt til sin ret på billedet, men den smagte virkelig godt. Alle grøntsagerne var gode møre og retten var nærmest lidt grødagtig i konsistensen. Hvidløget piftede lige det hele en tand op. Uhhmm! Ratatouillen ville også have været rigtig lækker med brød eller ris til, men i og med jeg ikke måtte spise ris, pasta og kartofler den uge, blev retten altså et hovedmåltid i sig selv og den mættede fint. Jeg lavede så jeg havde til næste dag også. Det er rigtig dejligt at man lige kan tage noget med i madpakken eller hurtigt varme det op når man kommer sent hjem om aftenen.
Til sidst lige et lille tip:
Har forresten bestilt en velkomstpakke fra bladet ‘i form’. Man fik to blade, en Newline sports bh og en vandfast solcreme for 39,95 + 39,50 i porto. Der stod at man sparede 626,90 kr. Newline sporst bh’en er kåret som den bedste sports bh i ‘i form’ bladet. Jeg synes det var et bargain. Ca. 80 kr. for en god sports bh. Det kan man jo ikke finde nogle steder. Og hvis man ikke er interesseret i at fortsætte abonnementet efter de to blade, skal man bare opsige det senest 5 dage efter modtagelse af andet blad. I kan læse mere om tilbudet her. Jeg glæder mig til snart at modtage det første blad.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...