Jeg lovede jo at lægge nogle billeder ind af make-uppen fra e.l.f. hvor jeg havde det på. Det blev altså ikke de bedste billeder, men håber I kan fornemme creme eyelineren inde bag ved mascaraen. Og så havde jeg også bronzeren på, men det fangede kameraet vist ikke rigtigt. Den havde lidt glimmer i sig. Jeg gav en vurdering af produkterne her hvis I er interesserede. Der er noget faveforskel i billederne fordi jeg tog det ene med mit spejlrefleks og de andre med min almindelige digi men håber det går. Ps. bare ignorer hvor skeløjet jeg ser ud på de billeder hehe.

Fik jo forresten holdt brunch i går, og jeg synes den blev meget godt vellykket. Jeg er jo ikke så vant til at invitere gæster på hjemmelavet mad, men med en brunch var det lige til at overkomme. Billeder følger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...