Jeg har virkelig travlt for tiden. Jeg kan godt lide når jeg laver noget hele tiden (så glæder man sig også ekstra meget til de dage hvor man bare kan slappe af), men jeg stresser helt over alt det jeg prøver at nå. Der er en masse arbejde og jeg har planer hele ugen og ja jeg har bare fået lavet lidt (for) mange aftaler. Men jeg vil bestræbe mig på at nå det, og ellers må det bare blive noget med at skippe madlavningen og træningen. På mandag regner jeg med at jeg bare kan slappe fuldstændigt af, så det ser jeg virkelig frem til. Det er også først nu jeg sidder ned og slapper af.  Derfor tillader jeg også mig selv lige at tænde computeren en halv times tid (skal jo følge med) og ellers bare sidde og slappe af og hygge, selv om jeg burde lave andre ting. For første gang i lang tid har jeg tændt stearinlys. Det er så sjældent jeg gør det, så havde helt glemt hvor hyggeligt det er. Vejret har også været lidt mere gråt i dag, så det passer perfekt med lidt indehygge inden sengetid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...