Tee: Lanvin <3 H&M; // jeans: New Yorker // flats: B&co.; // watch: Skagen // ring: Calvin Klein?
Yeeah i dag er det min fridag. Hvor herligt! Har været tidligt oppe og køre min søster til stationen. Da jeg kom hjem igen kunne jeg ikke sove, så jeg besluttede mig for at lave en indkøbsliste og cykle til byen og købe sundt ind til resten af ugen. Vil da i hvert fald prøve at være sund i denne uge. Har købt en masse grøntsager til nogle lækre retter, som jeg vil begive mig ud i at lave. Vil lige følge op på hvordan det går med det, selv om der ikke skal gå fuldstændig madlog i den. Men det er jo bikini tid, så hvorfor ikke prøve at komme med lidt inspiration 🙂 Nå nu vil jeg lægge mig ud i haven med Elle og nyde solen. Håber også I nyder det lækre vejr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...