…brugte jeg på at se ’sex and the city’ mens jeg spiste boller med smør, pålægschokolade og philadelphia og drak Starbukcs iced latte. Jeg kan godt lide at man nu kan rende ned i supermarkedet og købe sig en kold kaffe fra Starbucks, når solen bager udenfor. Det er så lækkert og forfriskende. Starbucks er jo så kliché, men da jeg boede i London blev jeg lidt halvafhængig af deres kaffe (og kakao for den sags skyld). Når det var koldt udenfor, kunne man lige gå ind på den nærmeste Starbucks og varme sig på en varm latte, og når det var varmt udenfor, ja så kunne man køle ned med en af deres mange iceblends. Tal om coffelicious!
I dag er det min fridag, så har bare rigtig kunne slappe af med morgenmaden og nyde min yndlingsserie. Det er rart med sådan nogle dage hvor man ikke har de store planer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...