Tee: Vila // pants: H&M; // jacket: Miss Selfridge // flats: Fred Perry
Outfit billeder af min søster fra en dag hvor vejret faktisk var godt. Hun havde sine fine koral farvede bukser på. De er så friske i farven, men samtidig dejligt afslappede at have på, så jeg synes lige jeg måtte have et billede af dem.
Skal over og besøge min søster på højskolen i næste uge – glæder jeg mig meget til. Hun er snart færdig derovre. Glæder mig til at have hende hjemme i sommerferien. Til August smutter hun dog allerede tilbage til højskolen igen, for at snuppe endnu en sæson. Og det fedeste af det hele, som jeg misunder hende en lille bitte smule, er at hun skal til Miami!!! Hvor fedt er det lige! Jeg tænker at jeg vil lokke hende til at tage en masse billeder derovre, så jeg kan poste nogle af dem og skrive lidt om paradis. Hvordan lyder det? Det er godt nok først til oktober, men der trænger vi også til at høre om sol og varme.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...